Powered by ZigaForm version 3.9.8.4
No form found (ID: 3).

DECLARAȚIA DE VALOARE (ITALIA)

 

DEFINIȚIA SERVICIULUI DECLARAȚIA DE VALOARE (ITALIA)

Desktop publishing, cunoscut pe scurt ca DTP, este procesarea textului şi imaginilor unui document (fişier), cu ajutorul programelor informatice, având ca scop tipărirea acestuia.

LISTA ACTELOR PENTRU CARE SE POATE SOLICITA DECLARAȚIEA DE VALOARE

Eropa de Vest:  Daneza, Olandeza, Finlandeza, Franceza, Germana, Engleza, Greaca, Italiana, Norvegiana, Portugheza, Spaniola;
Europa de Est:  Bulgara, Ceha, Estona, Maghiara, Letona, Lituaniana, Poloneza, Romana, Rusa, Sarba, Slovaca, Slovena, Ucraineana;
Asia & Orientul Mijlociu:  Araba, Ebraica, Indoneziana, Japoneza, Coreeana, Chineza, Turca;

CALCULATOR RAPID SERVICIU DTP

DESCRIERE SERVICIU - DECLARAȚIA DE VALOARE (ITALIA)

Traduceri autorizate - Ministerul Justitiei.

Unul dintre serviciile principale pe care le oferim clientilor nostri sunt Traduceri autorizate de Ministerul Justitiei.

Suntem bucurosi sa va fim de folos cu traduceri autorizate din si in toate limbile.

Lex Logos alaturi de traducatorii angajati si parteneri va pune la dispozitie serviciile de traduceri autorizate pentru toate limbile autorizate de Ministerul Justitiei din Romania.

INFORMAȚII UTILE

  1. Actul în original
  2. Copie Carte de Identitate Titular (în cazul certificatelor de Naștere sau Căsătorie CI-ul unuia dintre părinți respectiv soți
ACTE NECESARE

Fotografiaza documentul cu smartphone-ul si trimite imaginea la adresa de email: office@lexlogos.ro alături de un nr. de telefon unde poti fi contactat. Răspundem solicitarii tale in 30 minute.

BINE DE ȘTIUT

De cele mai multe ori, folosirea traducerii autorizate la instituțiile publice sau cele interesate este suficientă, însă nu este o regulă. În alte cazuri ”persoanele interesate” și aici pot fi instituții publice, bancare, șamd pot cere legalizarea notarială a traducerii. În acest caz prin legalizarea notarială a semnăturii traducătorului autorizat, traducerea se transformă în traducere legalizată. Onorariul notarial de legalizare a semnăturii traducătorului care a efectuat traducerea este de 40 lei / document.

icon-info
Pentru informatii cu privire la tarifele aplicate obtinerii Apostilei Haga, va rugam a ne contacta telefonic la 0265 220 222, prin email la office@lexlogos.ro sau prin accesarea formularului "Info" de pe siteul nostru.
icon-note
Pentru a putea duce la indeplinire procedura de apostilare, clientul este obligat a prezenta copia Cartii de Identitate a titularului actului/actelor ce urmeaza a fi apostilate.

EnglishDeutschMagyarRomână
WhatsApp chat
× Online pe WhatsApp