Powered by ZigaForm version 3.9.8.4

EŞTI INTERESAT CUM TRADUCEM? TESTEAZĂ-NE GRATUIT!

TRIMITE ACTUL PRIN ACEST FORMULAR, RĂSPUNDEM ÎN 30 MINUTE! *
Detalii Client
DESCRIERE SERVICIU

În cazul în care ai un text pe care vrei sa-l traduci însă eşti sceptic cu privire la traducere, trimite-ne documentul, iar prima pagină o traducem absolut gratuit.
Completează formularul, ataşează documentul şi nu uita să completezi datele de contact. Răspundem solicitării tale în 30* min.
Timpul în care vom executa traducerea textului şi trimitem mostra e de 24 ore. Serviciul promoțional de testare gratuită a traducerii se adresează atât clienților persoane juridice cât și clienților persoane fizice.
* Programul de lucru cu publicul al serviciului de preluare si procesare comenzi online este de luni pana vineri intre orele 9:00 si 16:30.

CONDIȚII

Testarea gratuită prin traducerea primei pagini a textului intră sub incidența documentelor care însumează un cumul de minim 10 pagini. Pentru mai multe informații cu privire la descrierea serviciului vă rugăm să ne contactați telefonic la +4 0265 220 222 sau prin email la office@lexlogos.ro

icon-info
Programul de lucru cu publicul al serviciului de preluare si procesare comenzi online este de luni pana vineri intre orele 9:00 si 16:30.
icon-note
Testarea gratuită prin traducerea primei pagini a textului intră sub incidența documentelor care însumează un cumul de minim 10 pagini.

EnglishDeutschMagyarRomână
WhatsApp chat
× Online pe WhatsApp