Powered by ZigaForm version 3.9.8.4

Termeni și Condiții | Lex Logos ®

TERMENI ȘI CONDIȚII

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS.

Site-ul www.lexlogos.ro va fi denumit in continuare "site-ul"

 

Politica de Confidentialitate

S.C. LEX LOGOS ROMANIA S.R.L. denumita mai departe SOCIETATE, in calitate de autor si administrator al site-ului se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului, etc, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:
dreptul la informare (art.12);
dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
dreptul de opozitie (art.15);
dreptul de a fi supus unei decizii individuale (art.17);
dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

 

Limitarea responsabilitatii

S.C. LEX LOGOS ROMANIA S.R.L. nu garanteaza acuratetea informatiilor din acest website si nu isi asuma nici o raspundere pentru nici o eroare sau omisiune cuprinsa in continutul acestui site.

S.C. LEX LOGOS ROMANIA S.R.L. si furnizorii/partenerii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al/in timpul utilizarii site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora. Desi face toate eforturile in acest sens, S.C. LEX LOGOS ROMANIA S.R.L. nu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, ca utilizarea site-lui este lipsita de riscuri (virusi, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice Internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor), ca informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte si la zi.

S.C. LEX LOGOS ROMANIA S.R.L. nu este responsabila in nici un fel pentru folosirea neautorizata a informatiilor prezente in acest site, fara a se consulta in prealabil si consultantii nostri. Este posibil ca unele informatii sa nu mai fie de actualitate si in vigoare, ca urmare a unor schimbari legislative ulterioare.

 

Utilizarea site-ului

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet.

Utilizatorilor le este strict interzis sa posteze sau sa transmita pe site orice material ilegal, ce contine amenintari, materiale cu caracter defaimator, obscen, pornografic, scandalos sau orice alt material care poate constitui sau incuraja o fapta ce ar putea fi considerata infractiune, precum si orice materiale ce ar putea da nastere la raspundere civila sau care sa incalce in orice mod legea.

 

Modificari

S.C. LEX LOGOS ROMANIA S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de fata, fara vreo notificare prealabila. Modificarile vor fi afisate in aceasta pagina si vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului dupa efectuarea oricaror modificari inseamna acceptarea implicita a acestora de catre dvs.

Pentru reclamatii si sesizari privind copierea ilegala a informatiilor din acest site, ne puteti contacta la telefon 0745 66.82.56 sau email reclamatii@lexlogos.ro

Va multumim!
Echipa Lex Logos Romania

------------------------------------------------------------------------------

LEX LOGOS ROMANIA S.R.L.
CIF: 31055464
J26/2/2013
CAEN - Activitati de traduceri scrise si orale - interpreti
Sediu social : Targu Mures, str. Bolyai, nr. 4, ap. II/B, parter, jud. Mures, Romania
Cont Bancar: RO51 BTRL RONC RT00 C358 3101 (Banca Transilvania)

------------------------------------------------------------------------------

EnglishDeutschMagyarRomână
WhatsApp chat
× Online pe WhatsApp