Powered by ZigaForm version 3.9.8.4

DESKTOP PUBLISHING (DTP)

 

DEFINIȚIA SERVICIULUI DESKTOP PUBLISHING

Desktop publishing, cunoscut pe scurt ca DTP, este procesarea textului şi imaginilor unui document (fişier), cu ajutorul programelor informatice, având ca scop tipărirea acestuia.

EXEMPLU DE INTERVENȚIE DTP ÎN TEXTUL TRADUS

Eropa de Vest:  Daneza, Olandeza, Finlandeza, Franceza, Germana, Engleza, Greaca, Italiana, Norvegiana, Portugheza, Spaniola;
Europa de Est:  Bulgara, Ceha, Estona, Maghiara, Letona, Lituaniana, Poloneza, Romana, Rusa, Sarba, Slovaca, Slovena, Ucraineana;
Asia & Orientul Mijlociu:  Araba, Ebraica, Indoneziana, Japoneza, Coreeana, Chineza, Turca;

CALCULATOR RAPID SERVICIU DTP

CALCULATOR DISPONIBIL ÎN CURÂND]

DESCRIERE SERVICIU - DESKTOP PUBLISHING

Desktop publishing ( DTP ) poate fi un element critic într-un proiect de traducere. Multe traduceri implica culegerea grafică din textul sursă. Echipele noastre desktop publishing specializate in proiecte de localizare grafice vă stau la dispoziție, oferindu-vă servicii de traducere combinate cu design grafic astfel încât traducerea documentului dvs va fi similară cu textul sursă. Având designerii nostri in-house ne oferă un control absolut asupra calității și calendarului de livrare . În plus , designerii noștri sunt capabili să comunice cu managerii de proiect perfect si in timp real , schimbul de idei și feedback-ul cu privire la orice proiect dat.
Editorii desktop sunt instruiți în procesul de traducere și să lucreze mână în mână cu traducători, editori și corectori pentru a se asigura că produsul final reflectă cele mai complete si up-to-date de versiuni ale textului .

Un element cheie al functiei editorului desktop este de a evalua fiecare proiect vizual pentru a se asigura că este acceptabil din punct de vedere cultural . Anumite grafice și opțiuni de culoare pot fi ofensatoare în unele culturi și trebuie să fie adaptate la piața locală. Designerii pot efectua, de asemenea unele ajustări gramaticale datorită faptului ca anumite țări folosesc caractere și semne de punctuație diferite .
Echipele noastre de tehnoredactare specializati in gestionare grafică obțin produse vizuale de înaltă calitate.

EnglishDeutschMagyarRomână
WhatsApp chat
× Online pe WhatsApp