Powered by ZigaForm version 3.9.8.4

TRADUCERI SPECIALIZATE - TRADUCERI TEHNICE

 

DEFINIȚIA TRADUCERII TEHNICE

Traducerea tehnică se referă la traducerea din limba țintă în limba sursă a textelor cu caracter tehnic. Adesea traducerea acestor texte tehnice presupune o cunoaștere aprofundată a limbii sursă și de asemeni a limbii țintă. Traducerea textelor tehnice sunt efectuate de traducători umani, bine pregătiți care asigură precizia și calitatea lucrării. Traducere tehnică este un tip de traducere specializată care implică traducerea documentelor tehnice (manuale, ghiduri de utilizare, etc.), sau mai precis, texte care se referă la domenii tehnologice sau texte care se ocupă cu aplicarea practică a științei și tehnologiei. În timp ce prezența terminologiei de specialitate este o caracteristică a textelor tehnice, terminologia de specialitate în sine nu este suficientă pentru clasificarea unui text "tehnic", deoarece numeroase discipline și subiecte care nu sunt "tehnice" posedă ceea ce poate fi considerat ca terminologie de specialitate. Traducerea tehnică acoperă traducerea multe tipuri de texte de specialitate și necesită un nivel ridicat de cunoștințe și stăpânirea terminologiei relevante. Traducerea în ansamblu este un echilibru între artă și știință influențată atât de teorie cât și de practică.

LISTA LIMBILOR DIN/ÎN CARE EFECTUĂM TRADUCERI TEHNICE

Eropa de Vest:  Daneza, Olandeza, Finlandeza, Franceza, Germana, Engleza, Greaca, Italiana, Norvegiana, Portugheza, Spaniola;
Europa de Est:  Bulgara, Ceha, Estona, Maghiara, Letona, Lituaniana, Poloneza, Romana, Rusa, Sarba, Slovaca, Slovena, Ucraineana;
Asia & Orientul Mijlociu:  Araba, Ebraica, Indoneziana, Japoneza, Coreeana, Chineza, Turca;

CALCULATOR RAPID COSTURI TRADUCERI TEHNICE

CALCULATOR DISPONIBIL ÎN CURÂND

DESCRIERE SERVICIU - TRADUCERI TEHNICE

Noi înțelegem că fiecare traducere trebuie să fie corectă și sigură.
Serviciile noastre profesionale va asigura că conținutul pentru site-ul sau broșuri este tradus în mod corespunzător și localizat în toate limbile de care aveți nevoie. Cu un portofoliu bogat, noi vă voferim încrederea de a atrage și de a obține clienți din fiecare colț al globului.
Oferim o gamă largă de servicii pentru nevoile dvs. de afaceri. Scopul nostru fiind acela de a furniza servicii profesionale dispunând de profesioniști cu înaltă experiență și cunoștințe lingvistice. Testează-ne!

CICLUL DE MUNCĂ A SERVICIULUI DE TRADUCERE TEHNICĂ

ciclu de munca 1

EnglishDeutschMagyarRomână
WhatsApp chat
× Online pe WhatsApp